Hiszem, hogy - hosszú távra tervezve - mindig felülírja az aktuális trend elvárásainak vagy egy divatos imidzsnek való megfelelést az, ha valami hiteles és valódi. A természetes fotók lesznek azok, amikről bármikor hosszú perceken keresztül fogunk tudni mesélni, amiket féltve őrzünk évtizedek múlva is.

Szegeden élek és 10 éve fotózom embereket

_MG_2813-3.jpg

Szeretem az egyszerűséget és a természetességet, azt, ha a fotók beszélnek, ha sugárzik belőlük az élet. Arra törekszem, hogy olyan képeket készítsek, amik valódiak és időtállók, az aktuális divattól függetlenül.

Szerintem a legfontosabb, hogy a fotós és a fotóalany a lehető legjobban megértsék egymást, azonos elképzeléssel induljanak neki a fotózásnak. Ezért a különböző fotózásokat bemutató menüpontokban írok arról is, milyenek azok az emberek akiknek rendszeresen fotózom. Ha ezek alapján magadra ismersz, biztosan meg fogjuk érteni egymást!

magamról még pár szóban röviden

Nagy kutyabarát vagyok! Ha jó idő van, amikor csak tehetem, lemegyek kajakozni a Tiszára. Szeretek gyerek-üzemmódba kapcsolni, ezért élvezem a családi fotózásokat nagyon, ahol újra 6 éves lehetek! Azt különösen bírom, amikor a szülők is 1-2 órára gyerekként élvezik az életet! Szeretem a házi kovászos uborkát, az egyszerű embereket és a meglepetéseket. Nagyon nagyon szeretem ha valaki kiváncsi, érdeklődő, lelkes és szenvedéllyel végzi a munkáját!