Páros és jegyes fotózás

Valószínűleg azért olvasod ezeket a sorokat, mert szeretnél magatokról fotókat vagy arra készülsz, hogy fotózást ajándékozz barátodnak vagy barátnődnek. Engedd meg, hogy összefoglaljak mindent amit tudnod kell arról, milyen velem egy fotózás, mire számíthattok, ha én fotózlak majd titeket. Pár fénykép és korábban fotózott párjaim visszajelzéseinek segítségével szeretném bemutatni a munkámat, hogy eldönthesd, ilyesmi-e az, amit keresel.

IMG_8079.jpg
Kedves Barna!

Köszönjük a mai napot! Nagyon jól éreztük magunkat. Egy élmény volt, csak sajnos nagyon hamar eltelt. Gyönyörű volt a helyszín, mindkettőnket levett a làbunkról… Sosem gondoltam, hogy ilyen élmény egy fotózàs!
— Laci és Zsani ( Fotózás a Szegedi Füvészkertben)
_MG_5399 2.jpg
_MG_9402.jpg

Milyen stílusú fotókra számíthattok?

A természetes és őszinte képeket szeretem. Szoktam instruálni amikor szükséges, de nincsenek nálam erőltetett, beállított pózok. Szeretem megcsípni a képeken a valódi jókedvet, egy kellemes, örömteli tekintetet. A célom, hogy amikor később; egy, öt vagy tíz év múlva nézegetitek a képeket, az legyen leolvasható az arcotokról, hogy "milyen jó együtt lenni", "mennyire szeretem a párom, házastársam ", s ne az, hogy "mosolygunk, mert a kamerába mosolyogni szoktak". 

_MG_5646 2.jpg

páros fotózás szegeden

Főként Szegeden és a környéken fotózunk a párokkal. Havonta járok a fővárosban, de gyakran jönnek le hozzám a fotózás kedvéért Budapestről ide az Alföldre is. Van, hogy összekötik a fotózást pl. szülőlátogatással vagy egy hosszú hétvégés kikapcsolódással. (Elég jó a halászlé nálunk, de hangulatos kávézóból és kézműves cukrászdából sincs hiány.)

fotózás szegeden túl

Szívesen utazom bárhová Magyarországon belül és örömmel fotózom külföldön is. Különösen szeretem a hegyvidéki, dombos tájakat.

IMG_1233.jpg
parosfoto-bb1.JPG
Egy ismerős házaspár fotói alapján választottunk Téged és ez volt a lehető legjobb, amit tehettünk. Már a jegyes fotózáson megbizonyosodtunk arról, hogy Te vagy a legjobb választás. Egyikünk sem szeret fotózkodni, így féltünk, hogy mi fog kisülni az egészből. Annyira természetesen és baráti módon fordultál hozzánk, hogy úgy éreztük mintha már ezer éve ismernénk egymást, és előtted nem kell izgulnunk...
— Enikő és Gergő (Fotózás Kecskeméten)
IMG_5538.jpg

milyen lesz maga a fotózás?

Két lényeges dolgot tartok szem előtt minden fotózásnál:

 1. Érezzétek olyan jól magatokat, hogy a végén azt mondjátok: Észre sem vettük, hogy eltelt 1-2 óra.

 2. A képek rólatok szóljanak, legyenek természetesek, sugározzon róluk az élet, a hangulat.

_MG_9384.jpg
Nagyon - nagyon tetszenek a képek, annyira elkaptad hogy milyenek vagyunk! Imádnivaló az összes!!
— Zsani és Patrik (Budapest)
Nagyon szépen köszönjük még egyszer a képeket és az élményt (egyébként számomra az is meglepő volt, hogy a fotózás maga milyen jól telt - bevallom, kicsit aggódtam, hogy nehéz lesz velünk mit kezdeni) szóval biztos vagyok benne, hogy valamikor a (közel)jövőben jelentkezni fogunk még egy újabb alkalomra!
— Tündi és Gábor (Budapest)
IMG_2530.JPG

fotós helyszínek

Hol fotózzunk? A helyszíneket közösen szoktuk kiválasztani; vannak párok, akik kifejezetten élik a mozgalmas, nyüzsgő helyszíneket, mások szívesen mennek inkább olyan helyre, ahol kettesben lehetnek és nincs nézőközönség (maximum a távolban egy-két őz vagy sündisznó). Olyan helyszín(eke)t fogunk választani a fotózáshoz, ami közel áll hozzátok, ahol a legfelszabadultabban tudtok viselkedni.

IMG_8345.jpg

hogyan készülhettek a fotózásra?

Ha már megbeszéltük a helyszín(eke)t és minden más részletet, készítsetek össze pár kényelmes ruhadarabot és egyszerűen tekintsétek ezt a pár órát úgy, mint egy rövid nyaralást; teljesen kikapcsolhattok és élvezhetitek egymás társaságát! Én pedig mellékesen készítek rólatok jó képeket. Ha úgy tetszik, gondoljatok erre úgy, hogy nem ti jöttök hozzám fotózásra, hanem én megyek veletek a ti kirándulásotokra!

A fotók aztán majd segítenek visszaemlékezni arra a kellemes délutánra; amikor tettetek egy sétát az egyetemi városban, ahol megismerkedtetek, vagy amikor fagyiztatok egyet a nyári esőben, vagy éppen túráztatok az ausztriai hegyekben… 

fotozas-kavezo-szeged-fekete-feher-bona-barna-fotos

Páros fotózás árai

A alábbi árak nem tartalmazzák az esetleges útiköltséget (budapesti fotózás esetén 8000 Ft) és az időpontfoglaláshoz szükséges foglalót*, aminek összege hétköznapi fotózás esetén 10.000 ft, hétvégi fotózás esetén 15.000 ft.

egészen az esti fényekig - 70.000 ft

 • Fotózás késő délutántól naplementéig (kb. 3-4 óra)

 • 50 db retusált digitális fotó

 • ajándék 30 db papírkép

délutáni séta - 45.000 ft

 • 2 órás fotózás

 • 30 db retusált digitális fotó

 • ajándék 20 db papírkép

friss fotók az albumunkba - 30.000 ft

 • 1 órás fotózás

 • 15 db retusált digitális fotó

 • ajándék 10 db papírkép

*visszajáró ügyfeleimtől nem kérek foglalót.

IMG_8564.jpg

PÁROK ÉS JEGYESEK AKIKNEK FOTÓZOM

 • Szeretik a természetes, élettel teli fotókat.

 • Szeretnek visszamenni olyan helyekre amihez van személyes kötődésük, pl. egy kávézó, ahol először randiztak, vagy egy város, ahová kellemes emlékeik fűződnek.

 • Amikor először jönnek hozzám, gyakran úgy kezdik, hogy ‘Nagyon tetszenek a fotók a honlapodon, annyira jó a hangulatuk, mi is pont ilyeneket szeretnénk, de nem vagyunk azok a fotózkodós típusok, nem tudjuk, hogy ez hogy működik, hogy mit kell csinálni’. Ez a lehető legjobb hozzáállás. Nem képzelik el előre, hogyan fognak pózolni. Egyszerűen csak szeretnék jól érezni magukat a fotózás alatt és rám bízzák a többit.

IDŐPONTFOGLALÁS - ELÉRHETŐ SZABAD DÁTUMOK

A fotózás tervezett napja előtt 4-6 héttel (nyári időszakban - májustól szeptemberig - 8 héttel előtte) célszerű érdeklődnötök, így biztosan fogok tudni időpontot adni nektek.