Esküvő fotózás

Tudom, nem kevés idő telik el az esküvőtök szervezésével, ezért a lényegre térve szeretném röviden bemutatni a munkámat, megosztom veletek korábbi ügyfeleim visszajelzéseit és írok pár sort arról is, milyenek azok a párok, akiknek az esküvőjén fotózom. Így könnyen eldönthetitek, összeillünk-e; hogy én vagyok-e az a fotós akit kerestek.

IMG_4767.jpg
IMG_1009.jpg
IMG_7099.jpg
eskuvo-bb3.jpg
Mikor tavaly nézegettük az esküvői fotósok oldalait, képeit, kicsit úgy éreztem, valami megfoghatatlant keresek, nem is tudom, mit, de ha látnám, akkor tudnám, hogy ez az. Barna oldalán rögtön láttam, láttuk, tudtuk, hogy őt szeretnénk felkérni az esküvőnk megörökítésére! Egyszerűen beleszerettünk a képek hangulatába, nem a nagyon beállított pózok, szinte homályosra, egyszínűre szerkesztett arcok kellettek nekünk, hanem hogy az igazi magunkat (szeplőstől, mindenestől) és a valódi családunkat, barátainkat lássuk viszont a képeken. Nem tévedtünk, pontosan azt kaptuk, amit szerettünk volna, még többet is, a kedvenc fotóim minden várakozásomat felülmúlták!
— Zsani és Attila (Esküvő Szegeden)
IMG_3090.jpg

Barna, a szegedi esküvői fotós

szeretem, ha a fotók természetesek, élettel teliek és személyesek.

2010 óta fotózom esküvőkön, de 9 év után is izgalommal várok minden egyes házasságkötést. Ha valamit még jobban várok, az talán az, hogy élőben nézhessem a párok arcát, mikor kibontják a fotós csomagot és végignézik a fényképeket!

eskuvo-bb2.jpg
_MG_7335.jpg
IMG_3949.jpg
_MG_8722.jpg
_MG_8278.jpg
IMG_5136.jpg

Az a célom, hogy ne csak szimplán egy mosolygó párt lássatok viszont a képen, hanem valóban magatokat!

Az egyik legnagyobb elismerés, amikor egy fotóval kapcsolatban a friss házaspár ismerősei így nyilatkoznak:

 “…mindig eszembe juttatja azt az időszakot, amikor megismerkedtél Andrissal…“

Emlékeztessenek! Lassítsanak le a fotók! Engedjék meg, hogy nosztalgiázz, és mesélj! Igazi élményekről, valóban magatokról.

_MG_1228.jpg
_MG_8611.jpg

párokról, akiknek az esküvőjén fotózom

  • Nem szeretik a beállított pózokat, mesterkélt fotókat.

  • A képek darabszáma kevésbé, az sokkal inkább számít nekik, hogy minél bensőségesebb, személyes és természetes fotókat kapjanak; magukról, a legjobb barátnőkről és barátokról, családtagokról.

  • Nem ragaszkodnak az aktuális trendekhez. Tudják, hogy egy jó esküvői fotós nem saját magának dolgozik, nem a saját esküvői portfolioját igyekszik építeni, hanem elsősorban mindig az ügyfeleinek készíti a fényképeket. Igyekszik ráhangolódni az adott esküvőre - nem csak a stílusára, hanem az emberekre, a vendégekre - és az aktuális hangulatot hűen visszaadni, legyen szó egy több száz fős lakodalomról Szegeden vagy egy pici családias esküvőről a Mátrában.

»» Esküvői naptár - 2019/2020 - Szabad időpontok ««