Esküvő a Montem Vendégházban

Esküvő fotózás a Mátrában

Piroska + Dávid
Mátraszentistván, 2019. március 1.

eskuvo-fotozas-matraszentistvan-montem-vendeghaz-fotos-bonabarna-00004.jpg

Piroskáék pénteki esküvője előtt egy nappal érkeztem Mátraszentistvánra; a Montem Vendégházban pihentem egy napot, s körbenéztem a környéken. Bár a gyönyörű napsütéses csütörtök után péntekre igencsak lehűlt a levegő, a felhős idő és a szemerkélő eső sem szegte kedvüket. Olyan esküvőjük volt, amit igazán szeretek: felszabadult hangulatú, egyszerű és családias, személyes, emberi.

A legtöbb fotót meghagytam Dávidéknak otthoni nézegetésre, de az ide feltöltötteken kívül sok kedvencem van még. A vőlegényről az édesanyjával, az örömapáról a házi készítésű pálinkájával. A menyasszonyról, rögtön miután elkészült… amikor lüktetőbb tempóban haladnak a percek, mint azt felfoghatná: tördeli az ujjait, várakozik, de már menne is: mosolyában jóleső izgalom. Szóval van még jó pár kép amit nagyon szeretek, és remélem, hogy Piroska és Dávid is örömmel nézegeti őket otthon!

Ó igen, még valami: ha hosszabb utat tervez valaki autóval megtenni esküvői / menyasszonyi ruha társaságában (Dávidék Győrből utaztak a Mátrába), és tart a gyűrődésektől, ez a ruhagőzölő (ha jól írtam) erősen ajánlott, valami zseniális egy találmány.