Családi fotók a Szegedi Füvészkertben

Azt hiszem, van, hogy észre sem veszi az ember és a saját élményeiből táplálkozik a kreatív munkában. Aztán eltelik pár hónap, vagy akár évek is és végre meg tudod fogalmazni szavakkal, hogy miért csinálsz valamit úgy, ahogyan csinálod.

apa-fia-csaladi-fotozas-fuveszkertben-szeged-bona-barna-fotos

Budapesten születtem, 4 éves koromig laktunk ott, és az egyik legjobb emlékem ebből az időből az, amikor megyünk a szüleimmel és a tesómmal barangolni a Botanikus Kertbe - ahogyan akkor hívtuk. Volt ott egy ilyen klasszikus mintázatú szürke macska is, akit nagyon szerettem és elneveztem "Botani"-nak (kreatív). 

Szóval, biztos vagyok benne, hogy az elmúlt években akármikor fotóztam kisgyerekes családokat itt a Szegedi Füvészkertben, valahol mindig motivált ez a régi emlék, hogy minél jobban, kézzelfogható módon, élő képekben segítsek megtartani nekik ezt az időszakot. 

Tudom, hogy most a szülőknek minden kép, ami természetes és vidám rajta a gyermeke, mindegyik sokat jelent neki - de úgy gondolom, hogy a gyerekeknek, akik most 3-4, 25 év múlva pedig közel 30 évesek lesznek, azok a képek jelentenek majd a legtöbbet ahol látják anyát vagy apát egy fotón magukkal együtt így mosolyogni!

csaladi-fotozas-szeged-bona-barna-szegedi-fotos-2019